plaza rei barcelona barcelona restaurants barcelona ramblas barcelona beach

 
"Discover Barcelona
with me"
thomas on the mountain
 
  

Español
Esp

Francais
Fr
 
 
 
 

 
 
Hostal Residencia Australia

 

Hostal Residencia Australia Friends

Well, Dette er meg, Thomas, til venstre. Til høyre, noen gjester.

I 1963 immigrerte mine foreldre til Australia, hvor jeg ble født. Det var vanskelige tider, en måneds båtreise for å komme fram, mange år langt hjemmefra, ikke noe internet, etc.

Til slutt, etter den spanske diktatoren Franco sin død (1975), bestemte min familie seg for å returnere hjem. Før borgerkrigen hadde familien min et herberge, som ble ekspropriert av fascistene, så etter vår retur til Spania bestemte min mor seg for å fortsette tradisjonen og startet dette herberget i Barcelona, Residencia Australia.

Min bror John og jeg vokste opp her. John er nå professor i geofysikk ved Louisiana State University og jeg komponerer og jobber som deltidsprofessor ved Liverpool Institute for The Performing Arts in the UK.

Residencia Australia ble åpnet i 1978 og er et koselig, varmt og vennlig sted. Det er stedet for deg som vi føle deg hjemme borte fra hjemmet. I løpet av årene har vi fått mange venner og retter en stor takk til alle dem.

Barcelona er full av hyggelige ting å gjøre og jeg håper vår Barcelona guide kan hjelpe deg å få et fint inntrykk av byen.
I juni 2006 åpner vi våre nye Tasmanian Apartments. Disse Barcelona-leilighetene ligger ikke i samme byg ning som oss, men rett over gaten fra fastlands Australia i gaten Pelai nummer 5. Tasmania er et vakkert sted, og disse leilighetene like så.
Tasmania er en egen stat, men den styres også av min mor.

 
reception, reservations, Hostal residencia Australia  
HOSTAL RESIDENCIA AUSTRALIA
Se rommene
Reservasjoner , Pricer,
Hvor er vi?
Hvorfor Australia ?
 
Index page
Hostal Residencia Australia
Ronda de la Universitat 11 , 4º1ª, 08007, Barcelona, SPAIN
34 933 174177
info@residenciaustralia.com